TRAIESTE-TI VISUL!
+4 0756 035 396
TRAIESTE-TI VISUL

Informații utile

Informații utile

Cum achiziționezi un apartament?

Două etape simple ai de parcurs pentru a achiziționa un apartament la MANDACHI TWINS:

 • Pasul 1: Antecontractul de Vânzare-Cumpărare, care poate fi făcut la notar sau redactat de echipa noastră de juriști – presupune achitarea implicită a unui avans de minim 35% din prețul locuinței care  va fi dedus din costul total în momentul semnării contractului de vânzare.
 • Pasul 2: Contractul de Vânzare-CUmpărare, pe baza căruia vei primi actul de proprietate al locuinței, când vei achita prețul întreg.

Pentru cumpărarea unei case ca persoană fizică:

 • Pasul 1: Pentru semnarea Antecontractului de Vânzare-Cumpărare, notarul va avea nevoie de o copie după certificatul de căsătorie, dacă se impune, și de actul tău de identitate. Concomitent, iți vom pune la dispoziție planul locuinței și pe cel al locului de parcare.
 • Pasul 3: La semnarea contractului de Vânzare-Cumpărare, îți vom pune la dispoziție o copie din Extrasul de Carte Funciară pentru autentificare, o copie a Certificatului Fiscal al vânzătorului, Certificatul de Performanță Energetică în original, Cadastrul imobilului și al locului de parcare.
  Dacă optezi pentru încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare la notar, acesta îți poate solicita și alte înscrisuri necesare pentru achiziție.

Când achiziția se face pe entitate juridică, documentele necesare sunt:

 • Pasul 1: Pentru Contractul de Rezervare, vom avea nevoie de Certificatul de înmatriculare și Actul Constitutiv al companiei și de actul de identitate al reprezentantului.
 • Pasul 2: Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor sau Împuternicire notarială pentru reprezentant.

Nu, însă pentru a intra în complex cu mașina, ai nevoie de un loc de parcare desemnat fie printr-un contract de vânzare-cumpărare/închiriere cu dezvoltatorul sau cu un proprietar terță parte.

Garanțiile oferite de dezvoltator, în conformitate cu dispozițiile legale, sunt:

 • Garanție pentru evicțiune, nelimitat – înseamnă protecție împotriva pretențiilor formulate de orice terță parte privind dreptul de proprietate asupra locuinței.
 • Garanție pentru vicii ascunse ale clădirii pentru 3 ani – această garanție se referă la posibile defecte ale casei care sunt descoperite într-o perioadă de 3 ani de la recepție și pe care dezvoltatorul le va remedia cu fonduri proprii.
 • Valabilitate și garanții legate de materiale – a se vedea specificațiile și materialele care vor fi folosite.
 • Garanție pentru structura clădirii, nelimitat – se referă la viciile în structura de rezistență a clădirii, derivate din neconcordanța cu specificațiile de design ale proiectului și cu normele de execuție.

PREȚURI, REDUCERI SI FINANȚARE

Prețurile apartamentelor din ansamblul residențial Mandachi Twins diferă în funcție de tipul de apartament, suprafață, etaj și pozitionare. Informații exacte cu privire la prețuri pot fi obținute într-o întâlnire cu consultanții noștri. Ne poți contacta la +40 756 035 396 sau contact@mandachiimobiliare.ro.

Pentru apartamentele vândute la stadiu de proiect există o structură de discount-uri, denumită Early Bird. Poți afla mai multe detalii în cadrul unei discuții cu echipa de consultanți Mandachi Twins. Întră în legătură cu noi la telefon +40 756 035 396 sau pe adresa de email contact@mandachiimobiliare.ro.

Achiziționarea apartamentelor în Mandachi Twins se poate face, în funcție de nevoile tale, prin :

 • Plată cash;
 • Finanțare directă de la dezvoltator, prin programul FlexAssist, pe care l-am creat exclusiv pentru clienții Prime Kapital;
 • Credit bancar.

Prime Kapital este dezvoltatorul proiectului Mandachi Twins și nu un intermediar. Prin urmare, nu vei plăti comision pentru achiziția unui apartament. Asta mai înseamnă și că suntem implicați direct în fiecare etapă, de la proiectare, la execuție și predare, supraveghind cu atenție fiecare detaliu.

ADMINISTRAREA ANSAMBLULUI REZIDENȚIAL

Managementul Complexului Rezidențial va fi asigurat pentru o perioadă de cel puțin cinci ani de la recepția finală de către o companie subsidiară de administrație a Vânzătorului. Tocmai pentru a fi siguri că oferim un produs de calitate, vrem ca fiecare dintre clienții noștri să fie foarte mulțumit și să se bucure de locuința proaspăt cumpărată.

Serviciile administrative sunt necesare pentru funcționarea și întreținerea Mandachi Twins, și anume utilități, colectarea gunoiului, curățenie, întreținere peisagistică, iluminat stradal, întreținerea lifturilor, a instalațiilor sanitare și electrice, securitate și controlul accesului, îndepărtarea zăpezii, reparații curente și altele. Costul acestor servicii va fi stabilit la momentul încheierii contractului la un preț comparabil cu media pieței pentru astfel de servicii.

Pentru spațiile comune, compania de management responsabilă va avea grijă de întregul proces de întreținere a spațiului peisagistic.

VIAȚA ÎN COMUNITATEA TA

Sigur, acesta va fi o anexă la Contractul de Rezervare / Antecontractul de Vânzare-Cumpărare. Acest set de reguli își propune să stabilească conduita generală pentru toți rezidenții, astfel încât aceștia să se bucure de bună vecinătate și de un mediu plăcut și sigur.

Vecinul tău trebuie să respecte regulile de conduită ale complexului și orice încălcare trebuie raportată către administrație. Toate regulile sunt agreate și discutate în prealabil, în faza de rezervare.

Da, animalele de companie sunt binevenite în complex.

MANDACHI TWINS, UN PROIECT ÎN DEZVOLTARE

Momentan, suntem în procesul de obținere a Autorizației de Construire, urmând ca lucrările să înceapă în scurt timp. Finalizarea lucrărilor va fi certificată prin recepția clădirilor. După faza de recepție, clădirile respective vor fi înregistrate la Oficiul de Cadastru. Vom face apoi pașii necesari pentru a pregăti documentele pentru încheierea contractelor de vânzare.

Oricine este interesat își poate da acordul să fie înscris la newsletter-ul nostru lunar, prin care te vom informa despre stadiul obținerii autorizațiilor și desfășurării lucrărilor. Ne poți contacta aici: https://mandachiimobiliare.ro/contact

Lucrările pentru prima fază a proiectului MANDACHI TWINS vor începe la mijlocul anului 2021, urmând ca  finalizarea construcției să fie în anul 2023, iar procesul de predare se finalizează în decembrie 2023.

Da, poți achita apartamentul și în rate, pe maxim 4 ani.

Pentru achiziționarea oricărui tip de apartament de la MANDACHI TWINS, se oferă posibilitatea efectuării plății în rate, foarte avantajoase, direct la dezvoltator. Sistemul de rate este fllexibil și adaptat la posibilitățile cumpărătorilor de apartamente din Suceava, modalitățile și termenele de plată fiind rezonabile, și venind în sprijinul cumpărătorilor, putându-se prelungi pentru o durată maxim 4 ani.

MUTAREA ÎN MANDACHI TWINS

Prin semnarea contractului, Cumpărătorul intră în posesia casei. Vânzătorul va preda în mod concret proprietatea în aceeași zi sau mai târziu, în modul agreat de către Părți, pe baza unui Document de Predare.

Programăm o vizită de inspectare, în care toată locuința este verificată în cele mai mici detalii și orice problemă sesizată este înregistrată și discutată cu reprezentantul Prime Kapital. Este important să verifici cheile, deschiderea ușilor și a ferestrelor, să tragi apa la toalete, să deschizi robinetele și să verifici în detaliu fiecare cameră, fiecare priză, fiecare întrerupător – lista este semnată ca parte a procesului de predare și orice problemă este înregistrată și rezolvată înainte de înmânarea cheilor.

Construcțiile sunt un domeniu unde nu lipsesc praful, reziduurile sau zgomotul. Ne vom asigura că echipele tehnice vor păstra zona din jurul casei tale curată și pentru a-ți asigura accesul fără restricții către noua ta locuință, în timp ce ne continuăm lucrările. Bineînțeles, orice îngrijorare pe care o ai legată de neplăcerile cauzate de construcție poate fi discutată cu Managerul de Șantier sau cu Reprezentantul Serviciului Clienți.

Locatarii ansamblului rezidențial Mandachi Twins au la dispoziție, în prima fază, aproximativ 400 de locuri de parcare în cadrul unei parcări de tip multi-level. Prețul unui loc variază în funcție de poziționarea sa în parcare și de proximitatea față de lift. Consultanții noștri îți pot oferi mai multe informații. Contactează-ne la +40 756 035 396 sau pe adresa de email contact@mandachiimobiliare.ro pentru a stabili o întâlnire.

NOUA TA CASĂ

Toate clădirile au o garanție pentru vicii ascunse pentru 3 ani. Aceasta înseamnă că, dacă scurgerea apare în urma unei defecțiuni ascunse a instalației, trebuie să îl informezi pe administrator și reparația va fi făcută fără costuri suplimentare. Dacă scurgerea apare în urma unui lucru pe care l-ai făcut (sau nu l-ai făcut), îți oferim suportul nostru pe tot parcursul procesului la costuri minime.

Orice schimbare care poate afecta imaginea exterioară a clădirii trebuie să fie aprobată de administrația complexului. Vei putea face o cerere care poate fi aprobată sau te putem pune în legătură cu un furnizor care a primit deja acordul pentru a face o lucrare asemănătoare.

Acest lucru depinde de schimbările pe care vrei să le faci și dacă lucrezi cu un furnizor aprobat. În general, o modificare care duce la defecțiuni este responsabilitatea ta. Dacă însă, prin lucrările efectuate, descoperi vicii ascunse sau defecte, garanția rămâne intactă.

Dacă modificările nu schimbă aspectul exterior al clădirii, nu afectează elementele structurale și nu are impact asupra infrastructurii, le poți face liniștit, urmând cursul normal. Totuși, este mereu de preferat să ne ceri sfatul.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this