TRAIESTE-TI VISUL!
+4 0756 035 396
TRAIESTE-TI VISUL

Franciza

Franciza

MANDACHI IMOBILIARE este singura companie imobiliară din România care a creat un sistem inovativ și avantajos de franciză imobiliară. Sistemul propus urmărește dezvoltarea în parteneriat ”win-win” a unor proiecte rezidențiale de case, apartamente sau spații comerciale.

Cu o experiență de peste 13 ani în construcția de case și construcții industriale, compania MANDACHI IMOBILIARE propune un concept unic în România, prin care beneficiarul francizat poate deveni investitor și dezvoltator imobiliar.

Întrucât mulți potențiali investitori sunt descurajați de birocrația excesivă și de procedurile greoaie pentru demararea unui proiect rezidențial, noi oferim sprijin efectiv pe toată perioada contractului de franciză și implementăm sistemul integral, proiectele tehnice și managementul de proiect în construcția caselor și a blocurilor.

Condiția parteneriatelor este ca tu să deții un teren bine poziționat, care să aibă un PUZ aprobat cu case și/sau blocuri.

MANDACHI IMOBILIARE face parte dintr-un grup de firme cu o reputație solidă în domeniul francizelor, cu cifre de afaceri de peste 100 milioane de euro în ultimii cinci ani.

Variante de colaborare:

  1. Deții terenul și investești în construcția de vile sau apartamente sub brandul MANDACHI IMOBILIARE
  2. Deții doar terenul iar prin asociere devenim parteneri sub brandul MANDACHI IMOBILIARE

Aplica pentru franciza Mandachi Imobiliare

franciza
+7 (212) 654-33-35
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this