TRAIESTE-TI VISUL!
+4 0756 035 396
TRAIESTE-TI VISUL

Despre

Despre

DESPRE MANDACHI IMOBILIARE

Compania MANDACHI IMOBILIARE este  investitor, dezvoltator și operator imobiliar din România, cu sediul în Suceava, care aparține holdingului MANDACHI BROTHERS, cu capital 100% românesc.

PORTOFOLIUL NOSTRU

MANDACHI IMOBILIARE are un portofoliu complex și variat, reușind să-și câștige o reputație extrem de solidă pe piața autohtonă, ca și constructor de hoteluri de lux, saloane de evenimente ultra-exclusiviste, case și apartamente premium, sau spații comerciale.

VALORILE NOASTRE – CALITATE. RESPONSABILITATE. RESPECT.

Valorile MANDACHI IMOBILIARE sunt puternic ancorate în jurul a 3 principii: calitate, responsabilitate și respect față de propriul brand și față de propriii clienți.
Toate proiectele noastre au fost, sunt și vor fi realizate sub egida acelorași valori, de la care nu vom abdica niciodată și care vor consolida cu siguranță și mai mult brandul nostru imobiliar. Astfel, urmând aceleași principii, ne dorim să construim, așa cum am făcut-o și până în prezent, clădiri fără compromisuri, la cele mai înalte standarde, cu simț de răspundere, urmărind întâi de toate confortul, liniștea și siguranța viitorilor locatari, care ne-au validat cu încrederea lor.

STIL

Stilul MANDACHI IMOBILIARE este unul impresionant, de talie internațională, ultra-modern, avangardist, cu influențe arhitecturale minimaliste, inspirate din peisajul urban al marilor metropole ale lumii, fiind gândit în spiritul anului 2021, și are scopul de a oferi locatarilor experiențe multiple în materie de confort și lux, în cadrul unei comunități active, cu spirit tânăr.

INTERIOARELE

Interioarele clădirilor ce fac parte din portofoliul nostru sunt proiectate și compartimentate inteligent, pentru un maximum de eficiență, cu plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile, ce îți permit o amenajare interioară funcțională și estetică,  și cu suprafețe vitrate mari, ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

MATERIALE PREMIUM

Toate proiectele MANDACHI IMOBILIARE au fost și vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care am utilizat și vom utiliza mereu materiale ultra premium. Începând de la cărămida, continuând cu vata  bazaltică, terminând cu tâmplăria sau cu finisajele exclusiviste care includ decorațiuni din lemn, piatră, tapet sau sticlă, vom urmări mereu calitatea și ne vom alege cu grijă furnizorii,  consacrati de pe piața din Italia, Spania, Germania sau Olanda.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this